Westende staat bekend vanwege haar diversiteit. Naast een aangenaam zandstrand, zijn er ook diverse sportactiviteiten. Er is een entertainment programma voor de ganse familie. En dat maakt Westende één van de beste bestemmingen langs de Belgische kust. Kortom een perfect bestemming voor uw vakantie. De Vlaamse cultuur die er te beleven is, zal zeker voldoen aan uw verlangens.

Middelkerke (waar Westende toe behoort) beschikt over een zandstrand van 9 km. De polders zijn uiterst geschikt voor mensen die houden van natuur, zee, architectuur en gastronomie. In juli en augustus worden vele activiteiten georganiseerd die meestal gratis zijn.

Westende biedt haar gasten een vriendelijke sfeer waarbij jong en oud een geweldige tijd beleven. Westende is zeker uiterst geschikt voor kinderen. Tijdens de vakantie zijn er animatieprogramma's. Tevens zijn er speeltuinen, scateboard- en minigolffaciliteiten.

Aan cultuur is er zeker geen gebrek. Zo is er bijvoorbeeld "Villa les Zéphyrs" dat u laat zien hoe een familie in de jaren '30 leefde aan de kust. Ook voor de mensen die houden van beeldende kunst, vinden zeker in Westende en Middelkerke hun gading.

Bezoek zeker het casino van Middelkerke. Met zijn panoramisch terras, het ideale moment om te ontspannen.